Imperial Inn
A full experience to begin

Imperial Inn este locul în care luxul, stilul și eleganța se întâlnesc pentru a-ți oferi cea mai diversificată experiență. În complexul nostru localizat în Tîrgu-Mureș ai la dispoziție un hotel de 4 stele, trei săli de evenimente special create pentru petreceri, trei săli de conferințe dotate cu cea mai bună aparatură pentru cele mai prestigioase întâlniri corporate, o sală de expoziții cu o suprafață de peste 2.500 m², o sală de fitness și unul dintre cele mai moderne SPA-uri. În plus, un personal mereu orientat către cerințele clientului. Toate motivele pentru a începe o experiență completă, la cel mai înalt nivel.

 

De ce este Imperial Inn destinația ideală pentru tine? Îți vei răpunde la întrebare în momentul în care îți vei da seama că ți-ai început ziua cu un zâmbet pe buze. Un zâmbet pe care l-ai schițat după ce te-ai ridicat din cel mai confortabil pat în care ai dormit vreodată. Apoi, îți vei confirma răspunsul la întrebare când papilele tale gustative vor face cunoștință cu micul dejun mereu proaspăt și bogat, ai putea zice chiar...imperial. Camerele sunt calde, primitoare, liniștite și foarte încăpătoare. Vei ști că ai ales locul potrivit, locul unde diminețile de concediu îți asigură cele mai frumoase și relaxante zile de vacanță. Și vei mai ști că toate întâlnirile de business la care vei participa vor fi un succes. Pentru că dacă tu te simți bine, totul va merge bine. Iar noi facem tot posibilul ca tu să ai o ședere excelentă.

 

De aceea îți oferim experiența Imperial Inn Spa, cu un spațiu de relaxare de 1.500 m². Vrem ca simțurile tale să afle ce înseamnă libertatea dincolo de agitația urbană. Nu te limităm nici când vine vorba despre cele mai importante evenimente din viața ta. Ți-ai imaginat nunta perfectă? Îți oferim sala potrivită. Ai proiectat în gând cea mai mare expoziție de produse? Cel mai mare centru expozițional din Transilvania e al tău. Vrei să organizezi cele mai mari conferințe business? Sălile sunt pregătite.

 

Mai multe servicii Imperial Inn:

mic dejun inclus în tariful camerei

parcare păzită gratuită

room service

recepţie 24/24

apel de trezire

păstrare bagaje

acces la presa locală

servicii de spălătorie

servicii de secretariat

Imperial Inn Spa

Tur Virtual ImperianInn